Парапети

Металният парапет може да е завършващият щрих в стила на вашия дом. Изключително ефектно допълнение към терасата или стълбата би бил парапет от ковано желязо с ръчно изработени, декоративни елементи. Можем да възпроизведем копие на стара ограда или арка, или да бъдем полезни при реставриране на липсващи части от стари парапети и огради.

Ще ви консултираме при избора на ръкохватка – метална или дървена, както и при избора на допълнителен материал, така че освен красив, парапетът ви да е издръжлив и удобен. Разполагаме с необходимото оборудване, за да добавим към парапета и огънато стъкло /триплекс/.

В случай че парапетът е изработен от черна стомана, антикорозионният грунд ще гарантира неговатаиздръжливост. А декоративната боя, която може да бъде нанесена с различни техники, ще придаде на парапета различен стил.

Парапетът може да бъде изработен и от неръждаема стомана – сатен или гланц. В такъв случай той не се нуждае от допълнително покритие или поддръжка, защото не се влияе от атмосферните условия.

За контакти

Не се колебайте да отправите своето запитване към нас още сега онлайн или да се свържете с нас лично.

мобилен: 0888 510 375

тел./факс: 02/ 956 00 03

email: info@kralev-bg.com